Ολοκληρωμένες λύσεις για την υποστήριξη της εφοδιαστικής σας αλυσίδας

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η μέριμνα της εφοδιαστική αλυσίδας είναι η διαδικασία σχεδιασμού και εκτέλεσης της μεταφοράς από το σημείο προέλευσης έως το σημείο προορισμού, με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο. Έτσι στη Νavicon, έχουμε σα στόχο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συνεργατών μας γρήγορα και οικονομικά, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και ασφαλή διάθεση των προϊόντων τους.

Αυτή είναι η βασική μας δραστηριότητα και το βασικό μας μέλημα.

Χρησιμοποιούμε το παγκόσμιο μας δίκτυο για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να διαχειριστούν αποδοτικά τα αγαθά τους σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξοικονομώντας τους χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και τους βοηθάμε να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και ευκαιρίες. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε μαζί τους και να συνάψουμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις που στηρίζονται στην παροχή εξαιρετικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Θαλάσσιες μεταφορές

Είτε για εισαγωγές είτε για εξαγωγές, σας προσφέρουμε εξυπηρέτηση από τον λιμένα αποστολής μέχρι τον λιμένα παράδοσης, με εμπορευματοκιβώτια ολικής πληρότητας (FCL) ή εμπορευματοκιβώτια μερικής πληρότητας (LCL). Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει όλα τα είδη εξοπλισμού και σας προσφέρει καθετοποιημένες υπηρεσίες με την υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία.

Οδικές Μεταφορές

Επιλέγουμε τον κατάλληλο μεταφορέα και τη βέλτιστη διαδρομή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι το φορτίο σας θα φτάσει στον προορισμό του την ενδεδειγμένη στιγμή με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Στα πλαίσια των συνδυαστικών μεθόδων μεταφοράς, χρησιμοποιούμε το σιδηροδρομικό μας δίκτυο για να σας προσφέρουμε ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Αεροπορικές μεταφορές

Ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσουν τα αγαθά στον προορισμό τους, ιδανικός για φορτία υψηλής προτεραιότητας. Σας προσφέρουμε μια σειρά από ευέλικτα προϊόντα που επιτρέπουν την επιλογή της επιθυμητής ταχύτητας παράδοσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Εγχώριες μεταφορές

Είτε πρόκειται για φορτηγό είτε για τρένο, επιλέγουμε την κατάλληλη λύση για το τελευταίο σκέλος της μεταφοράς σας, για πιο αποδοτικές παραδόσεις μέσω φορτηγών ή σιδηροδρόμων.

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού

Οι έμπειροι εκτελωνιστές μας, σας ενημερώνουν για τους ισχύοντες κανονισμούς και διασφαλίζουν την εφαρμογή τους, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία της μεταφοράς αγαθών.

Αποθήκευση και διανομή

Χάρη στα κορυφαία συστήματα αποθήκευσης και διανομής, είμαστε σε θέση να συλλέγουμε να αποθηκεύουμε και να διανέμουμε τα αγαθά σας με ασφάλεια από τη κεντρική μας αποθήκη.

Ασφάλιση φορτίου

Τα εμπορεύματά σας αξίζουν την καλύτερη λύση ασφάλισης της αγοράς. Για όλες τις μεταφορές μας, παρέχουμε ασφάλιση που σας προστατεύει πλήρως από κινδύνους απώλειας ή φθοράς των εμπορευμάτων κατά τη μεταφορά, στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Συνδυαστικές διεθνείς υπηρεσίες μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα

Χρησιμοποιούμε έναν αποδοτικό συνδυασμό διαφορετικών μεθόδων μεταφοράς και αξιόπιστων πρακτόρων, μειώνοντας το συνολικό σας κόστος και διατηρώντας το σε προσιτά επίπεδα.

In House Forwarding

Προσφέρουμε μια πρωτοποριακή λύση IT που προσαρμόζεται ειδικά σε κάθε συνεργάτη. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, διαμορφωμένο βάση των εκάστοτε αναγκών σας.

Υπηρεσίες διαχείρισης διεθνούς εμπορίου

Μέσω του αξιόπιστου διεθνούς μας δικτύου , είμαστε σε θέση να συνδέουμε τους συνεργάτες μας με τον υπόλοιπο κόσμο και έτσι να συμβάλουμε στην ενίσχυση της επιχειρηματική τους δραστηριότητάς, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες επέκτασης οποιασδήποτε επιχείρησης σε όλη την υφήλιο.

Online Forwarding

Το My Navicon είναι μια νέα πλατφόρμα που λειτουργεί με την υποστήριξη της Navicon, η οποία προσφέρει γρήγορη επισκόπηση των διαδικασιών της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Navicon-india
0
ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
0
ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
0
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ONLINE FORWARDING

Το My Navicon είναι η νέα πλατφόρμα που λειτουργεί με την υποστήριξη της Navicon, η οποία προσφέρει γρήγορη επισκόπηση των διαδικασιών της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.

Παρακολουθήστε την πρόοδο της μεταφοράς σας, ενώ οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν τη διαχείριση του φορτίου σας.

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε άμεσα προσφορά, να κάνετε νέα κράτηση , να παρακολουθήσετε και να εντοπίσετε το φορτίο σας σε πραγματικό χρόνο, να διαχειριστείτε τα φορτωτικά σας έγγραφα, ακόμα και να κάνετε τις πληρωμές σας ηλεκτρονικά.

Βρείτε στη στιγμή τις τιμές που χρειάζεστε για τη μεταφορά εμπορευμάτων σας δια θαλάσσης, οδικός η δια αέρος, σύμφωνα πάντα με τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Ζητήστε την προσφορά που χρειάζεστε και δημιουργήστε εύκολα μια νέα κράτηση

Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις αποστολές σας και να ελέγχετε με ακρίβεια την εφοδιαστική σας αλυσίδα.

Όλα τα σημαντικά έγγραφα σε ένα κεντρικό σημείο! Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να ανεβάζετε, να τροποποιείτε και να εγκρίνετε τα έγγραφά σας.

Λάβετε εγκαίρως το ηλεκτρονικό σας τιμολόγιο και πραγματοποιήστε την πληρωμή σας εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
azervos@navicon.gr /+30 211 3450106
gvenios@navicon.gr / +30 211 3450104

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλωνος 53 (8ος όροφος)
18535 Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 4115837 – 841 – 410
info@navicon.gr