Υπηρεσίες μεταφοράς προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Η Navicon SA ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Ιούλιο του 2002 και εξελίχθηκε σταδιακά σε εταιρεία διεθνούς εμβέλειας, με γραφεία ανα το κόσμο και δυνατότητα να προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς εντός της εφοδιαστικής αλυσίδα. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένα ενιαίο σημείο αναφοράς για τους συνεργάτες μας ανά το κόσμο και να τους προσφέρουμε καθετοποιημένες υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των μεταφορών. Για να πετύχουμε το στόχο μας, συνδυάζουμε το πάθος μας για θέματα μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας με μια ευρύτερη πελατοκεντρικη φιλοσοφία που θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας προσφέρει αξιόπιστες, διαφανείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε στάδιο της αποστολής των εμπορευμάτων σας σε όλον τον κόσμο, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακρογωνιαίος λίθος των αξιών μας είναι η ασυμβίβαστη νοοτροπία εξυπηρέτησης των συνεργατών μας. Προσπαθούμε διαρκώς να βρίσκουμε νέους τρόπους για να βοηθούμε τους συνεργάτες μας να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να εξελίσσονται, ενώ παράλληλα γινόμαστε και εμείς πιο αποδοτικοί.

Συνδυαστικές υπηρεσίες μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα

Το 2015 ιδρύθηκε η Navicross GmbH Hamburg, η θυγατρική μας εταιρεία στη Γερμανία. Η Navicross μοιράζεται μαζί μας το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στους συνεργάτες μας σε όλη τη Βορειοδυτική Ευρώπη.

Έξι χρόνια αργότερα, το 2021, ιδρύθηκε η Navibox IKE, με βασικό αντικείμενο τη διαχείριση, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή των αγαθών.

Ενώ το 2022 γεννήθηκε η Navicon India, με τρία γραφεία συνολικά. Δίνοντας μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στη μεγάλη και αναδυομένη αγορά της Ινδίας.

Με πολυετή πείρα στη μεταφορά εμπορευμάτων, ο Όμιλος Navicon είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί και να προσφέρει λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε συνεργάτη.

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Βασικό μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε στιβαρές και μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας με τους συνεργάτες μας, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την ασυμβίβαστη αφοσίωσή μας στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών.

Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτήν την προσέγγιση, η οποία μας ‘βοηθά να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, να αποκρινόμαστε ταχύτερα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες μας και να είμαστε πιο ευέλικτοι.

Το όραμά μας

Θέλουμε να γίνουμε η πιο αποδοτική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων στον κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Επιπλέον, οι απαιτήσεις των συνεργατών μας να καλύπτονται με το πιο ποιοτικό-αποδοτικό τρόπο, είτε πρόκειται για μια μεμονωμένη επείγουσα αποστολή είτε, για την εξυπηρέτηση ενός στρατηγικού συνεργάτη με τον οποίο έχουμε συνάψει μακροχρόνια σχέση.

Με αυτόν τον τρόπο, θα θέλαμε συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα προϊόντα θα μεταφέρονται απρόσκοπτα και ελεύθερα για όλους, με το μικρότερο περιβαντολογικό αποτύπωμα.

Η Navicon προσφέρει καθετοποιημένες υπηρεσίες και αποτελεί μια ενιαία , ολοκληρωμένη επιλογή για ό,τι έχει να κάνει με τις διεθνείς μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας με τους συνεργάτες μας, κατανόησης των επιχειρηματικών τους αναγκών και προσφοράς των κατάλληλων λύσεων με την υψηλότερη δυνατή αξία και χαμηλότερο δυνατό κόστος. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τη προώθηση εμπορευμάτων και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, μένοντας πιστοί στις αξίες μας και δείχνοντας εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς κ έμπειρους συναδέλφους μας.

Με μια κορυφαία ομάδα επαγγελματιών της εφοδιαστικής αλυσίδας , ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας και περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η κατανόηση και η εκπλήρωση των αναγκών των συνεργατών μας είναι το μεγάλο μας πάθος και φημιζόμαστε για την ευελιξία και τη προθυμία μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να βρούμε τη πιο αποδοτική λύση για κάθε περίπτωση. Για αυτό οι συνεργάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα τους προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας για οποιαδήποτε ανάγκη. Αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζετε στο ποσοστό διατήρησης πελατών μας, που είναι ένα από τα υψηλότερα στον κλάδο.

Παγκόσμια εμβέλεια

Παγκόσμια εμβέλεια

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έχουμε γίνει πιστοποιημένα μέλη των κορυφαίων διεθνών δικτύων διαμεταφοράς, τα οποία εγκρίνουν μόνο πιστοποιημένους μεταφορείς από όλον τον κόσμο. Διασφαλίζοντας έτσι ισχυρή, αξιόπιστη και διεθνή εκπροσώπηση ανά το κόσμο.

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Πιστεύουμε στη καινοτομία και επενδύουμε σημαντικούς πόρους στη τεχνολογική ανάπτυξη. Από το 2006, προσφέρουμε λύσεις Πληροφορικής και δια δραστικές εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικής διακίνησης πληροφοριών, όπως ηλεκτρονικές κρατήσεις και παρακολούθηση αποστολών σε πραγματικό χρόνο.

Διαρκής εκπαίδευση

Διαρκής εκπαίδευση

Με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού διασφαλίζουμε ότι το συνέταιροι είναι πάντοτε ενημερωμένοι και κατάλληλα εφοδιασμένοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ενοποιημένης υπηρεσίας. Οι εργαζόμενοί μας συνεχώς αναπτύσσουν την επαγγελματική τους κατάρτισή συμμετέχοντας σε ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα που συνδυάζουν παραδοσιακές και νέες δεξιότητες.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Προσαρμοσμένες λύσεις

Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε συνεργάτη μας για να αναλύσουμε την επιχειρηματική του δραστηριότητα, εφαρμόζουμε τεχνικές ανάλυσης δεδομένων για να εντοπίσουμε ευκαιρίες βελτίωσης, σχεδιάζουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις, διαχειριζόμαστε την υλοποίηση και παρέχουμε τη διασφάλιση ποιότητας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Θέλουμε να κάνουμε τη Navicon την πιο αποδοτική εταιρεία προώθησης εμπορευμάτων στον κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Γι’αυτό και η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τους πιο μεγάλους και σύγχρονους οίκους αξιολόγησης . ενώ είναι μέλος των εμπορικών επιμελητηρίων της Κίνας , Ινδίας , Γερμανίας.