Θαλάσσιες μεταφορές

Οι μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια ολικής πληρότητας (FCL) για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών αγαθών αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και αξιοποιούμε αυτή την εξειδίκευσή μας για να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει στις θαλάσσιες μεταφορές.

Οι σύμβουλοι μεταφοράς εμπορευμάτων θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο αποδοτική λύση για αποστολές εμπορευματοκιβωτίων ολικής πληρότητας (FCL) ή ενοποιημένες αποστολές εμπορευματοκιβωτίων μερικής πληρότητας (LCL).

Οι μεγάλοι όγκοι των φορτίων που διαχειριζόμαστε, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες μας με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρίες και διεθνή δίκτυα διαμεταφορέων μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Η Navicon SA είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες προώθησης εμπορευμάτων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στη διαχείριση «τριγωνικών» συναλλαγών σε όλον τον κόσμο. Η πείρα μας στην τεκμηρίωση και τη διαχείριση εγγράφων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες διακίνησης εμπορευμάτων του εξωτερικού, οι οποίες μας εμπιστεύονται τη μέριμνα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας σε όλον τον κόσμο.

Τέλος εκτός από διαμετααφορείς είμαστε εγκεκριμένοι NVOCC. Έτσι μπορούμε να εκδώσουμε τις δικές μας φορτωτικές και να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερους και εξασφαλισμένους χώρους στα πλοία καθώς και να συνάπτουμε μακροχρόνια συμβόλαια που μας εξασφαλίζουν οικονομικότερους ναύλους.

 

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Οδικές μεταφορές

Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές εξακολουθούν να είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος μεταφοράς όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Στη Navicon, διαθέτουμε ένα εκτεταμένο επαγγελματικό δίκτυο όπως και ιδιόκτητο στόλο που μας επιτρέπει να παρέχουμε τόσο ενδοχώριες μεταφορές (συνδέοντας την αποθήκη σας με το λιμάνι και αντίστροφα) όσο και διεθνείς οδικές μεταφορές (LTL / FTL) από και προς όλες τις ευρωπαϊκές περιοχές.

Ενεργούμε ως διαμεσολαβητές για διάφορους τύπους οδικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων, ειδικών μεταφορών , συσκευασμένων εμπορευμάτων, προϊόντων ξηρού χύδην φορτίου

Κύριος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το φορτίο των πελατών μας μεταφέρεται με ασφάλεια και ταχύτητα χρησιμοποιώντας έναν αξιόπιστο στόλο σύγχρονων φορτηγών.

Τέλος προσφέρουμε παράδοση αυθημερόν σε απεριόριστες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων και χειρισμό φορτίων με βαριά ανύψωση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Αεροπορικές μεταφορές

Στη Navicon δεν υπάρχει όριο στο πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε! Μπορούμε να οργανώσουμε απευθείας πτήσεις και να ναυλώσουμε ολόκληρα αεροσκάφη από προσεκτικά επιλεγμένους μεγάλους αερομεταφορείς, ενώ συνεργαζόμαστε με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου για να σας προσφέρουμε συνεπείς και ασφαλείς μεταφορές.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση μιας μεγάλης γκάμας αποστολών, από μικρά δέματα μέχρι μεγάλα φορτία .Επίσης αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό, την αποθήκευση και την παράδοση του φορτίου σας. Λειτουργούμε με αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε όλους τους κύριους άξονες αερομεταφορών, για να μπορείτε να προγραμματίζετε την αποστολή σας ακόμη πιο αποδοτικά.

Για να διασφαλίσουμε την άμεση και οικονομική δρομολόγηση του φορτίου σας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανταγωνιστικότητα και στην έγκαιρη παράδοση του προϊόντος σας, προσφέρουμε απλές ή συνδυαστικές (δια θαλάσσης , αέρος , χερσαίες) λύσεις μεταφορών.

 

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Οι σιδηροδρομικές μεταφορές προσφέρουν ασφαλείς, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, έτσι ώστε, να μην «εκτροχιάζεται» το πρόγραμμά και το κόστος σας.

Το κόστος των καυσίμων που ανεβαίνει διαρκώς, σε συνδυασμό με τις χρεώσεις των διοδίων την αυξημένη κυκλοφορία, τις ανεπαρκείς υποδομές και την προσπάθεια για περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι παράγοντες που επηρεάζουν καταλυτικά την παγκόσμια οικονομία και τους τρόπους μεταφοράς.

Έχουμε ιδιαίτερες βλέψεις για ένα νέο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, την κατασκευή μιας νέας μονής γραμμής κανονικού εύρους. Η γραμμή ξεκινά από τα δυτικά όρια του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και διευκολύνει τη μεταφορά εισαγόμενων αγαθών, τα οποία καταφτάνουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω του λιμανιού και δρομολογούνται προς τους τελικούς τους προορισμούς διασχίζοντας τη χώρα μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Ετερογενές φορτίο / Φορτίο μεγάλων διαστάσεων

Με τον όρο «ετερογενές φορτίο» προσδιορίζουμε τη μεταφορά αγαθών μεγάλου μεγέθους (εκτός προδιαγραφών) το οποίο δεν είναι κατάλληλο για φόρτωση σε εμπορευματοκιβώτια. Είναι μια διαδεδομένη μέθοδος για την επιτυχημένη μεταφορά φορτίου ή αγαθών που δεν μπορούν να χωρέσουν σε εμπορευματοκιβώτια. Η Navicon έχει μακρόχρονη πείρα σε αυτή την εξειδικευμένη αγορά και μπορεί να εγγυηθεί άψογη εκτέλεση μεταφορών.

Διαθέτουμε άριστη γνώση των κανονισμών στις χώρες προέλευσης και προορισμού και αυτό μας επιτρέπει να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε άψογα κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Η Navicon αναλαμβάνει τη μεταφορά φορτίων μεγάλου μεγέθους και βάρους, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά ή σύνθετα συστατικά μέρη που πρέπει να αποσυναρμολογηθούν, να αποσταλούν και να συναρμολογηθούν ξανά. Αυτές οι εξειδικευμένες αποστολές απαιτούν ιδιαίτερο προγραμματισμό σε κάθε στάδιο της μεταφοράς, από την προέλευση στον προορισμό τους. Η Navicon διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη κατάρτιση για τη μεταφορά ειδικών φορτίων, όπως γεννητριών, στροβίλων, αντιδραστήρων, βραστήρων, πύργων, χυτηρίων, θερμαντήρων, πιεστηρίων, αμαξοστοιχιών, πλοίων, γερανών κ.λ.π.

 

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού / Τ1

Η Navicon S.A. προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες δεξαμενών Flexi και ISO, με στόχο τη μείωση του κόστους μεταφοράς του υγρού φορτίου σας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού δεξαμενών ( Flexi/COA )εγκεκριμένου για το εμπόρευμά σας, καθώς και του καταλληλότερου εμπορευματοκιβωτίου, διασφαλίζοντας ότι αυτό βρίσκεται σε βέλτιστη κατάσταση.

Ακολουθούμε αυστηρές Τυποποιημένες Διαδικασίες Λειτουργίας (ΤΔΛ) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ανθρώπων, του φορτίου, του εξοπλισμού και της μεταφοράς. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εκτελεί την τοποθέτηση των δεξαμενών Flexi στις δικές μας εγκαταστάσεις, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Επιλέξτε τη Navicon S.A. για τις ανάγκες μεταφοράς υγρών φορτίων και γνωρίστε τα οφέλη των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας σε δεξαμενές Flexi και ISO, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, παρέχοντας παράλληλα οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού / Τ1

Η Navicon αντιλαμβάνεται ότι η αντιμετώπιση των τελωνειακών διατυπώσεων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ιδίως για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διεθνές εμπόριο. Γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις τελωνειακές δραστηριότητες, ώστε να διασφαλίσουμε το άμεσο και αποτελεσματικό εκτελωνισμό των εμπορευμάτων σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας, έχει ισχυρή παρουσία στα σημαντικότερα ελληνικά λιμάνια και στις χώρες προέλευσης των Βαλκανίων, παρέχοντας αξιόπιστες τελωνειακές λύσεις για εμπορεύματα εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υπηρεσίες τελωνειακής διαμεσολάβησης που προσφέρουμε καλύπτουν, μεταξύ άλλων, εισαγωγές, εξαγωγές, πιστωτικούς και ποιοτικούς ελέγχους, επιθεώρηση φορτίων, αδειοδότηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Κατανοούμε ότι ο χρόνος είναι σημαντικός στο διεθνές εμπόριο, γι' αυτό προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες εκτελωνισμού. Η ομάδα μας είναι ενημερωμένη με τους τελευταίους κανονισμούς και διαδικασίες για να διασφαλίσει τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων σας χωρίς προβλήματα.

Στη Navicon, αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και, ως εκ τούτου, προσφέρουμε εξατομικευμένες τελωνειακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τελωνειακής διαμεσολάβησης/T1 και πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Αποθήκευση και διανομή

Στη Navicon, κατανοούμε ότι η ασφαλής αποθήκευση και η αποτελεσματική διανομή είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Γι' αυτό το λόγο προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής που είναι προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Με την ιδιόκτητη αποθήκη μας που εκτείνεται σε πάνω από 20.000 τ.μ., μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις βραχυπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων ή χύδην φορτίων. Η ομάδα μας αποθηκεύει προσεκτικά τα προϊόντα σας και οργανώνει αποτελεσματικά τη διανομή των παραγγελιών ανά κωδικό εμπορεύματος. Οι αποθήκες μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε στρατηγική θέση δίπλα σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και λιμάνια, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να σας παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες, προσφέρουμε ευέλικτες δομές και εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες. Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στη διασφάλιση της ταχείας μεταφοράς των προϊόντων σας και στην παροχή έγκαιρης και ακριβούς πληροφόρησης στους παραλήπτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε την αλυσίδα εφοδιασμού σας.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Υπηρεσίες διασυνοριακού εμπορίου

Ως παγκόσμιος πάροχος logistics, η Navicon SA προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διασυνοριακού εμπορίου για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες των επιχειρήσεων που χρειάζονται μεταφορά εμπορευμάτων μεταξύ δύο χωρών εκτός της χώρας δραστηριοποίησής τους. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χειρισμό πολύπλοκων τελωνειακών απαιτήσεων και εγγράφων εισαγωγών/εξαγωγών για διάφορες χώρες.

Φροντίζουμε για κάθε πτυχή της διαδικασίας μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένης της παραλαβής των εμπορευμάτων από τη χώρα προέλευσης στη χώρα προορισμού και της διασύνδεσης με τις τελωνειακές αρχές και στις δύο χώρες, ώστε να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και ανεμπόδιστη εμπειρία μεταφοράς.

Παρέχουμε επίσης καθοδήγηση σχετικά με τη συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους, τις εισαγωγικές ποσοστώσεις, τους δασμούς και τις εμπορικές συμφωνίες, διασφαλίζοντας ότι τα εμπορεύματά σας μεταφέρονται νόμιμα και αποτελεσματικά.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που μπορεί να έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες διασυνοριακού εμπορίου και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματά σας μεταφέρονται με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παγκόσμια υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης που διαθέτουμε και για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις εργασίες σας στο διασυνοριακό εμπόριο.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Ασφάλιση φορτίου

Στη Navicon, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας των πολύτιμων εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά. Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο, διεθνώς αναγνωρισμένο ασφαλιστικό όμιλο για να παρέχουμε πλήρη κάλυψη για όλα τα εμπορεύματα που διαχειριζόμαστε. Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες ερευνών διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν αξιόπιστη και ανταγωνιστική ασφαλιστική κάλυψη (ρήτρα Α) για απώλεια ή ζημιά.

Με την ασφάλιση φορτίου μας, οι πελάτες μας μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα τους προστατεύονται από τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα κατά τη μεταφορά. Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική μας κάλυψη εφαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα εμπορεύματα που διαχειριζόμαστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στους συνεργάτες μας και εξαλείφοντας την ανάγκη να αναζητήσουν αλλού ασφαλιστική κάλυψη.

Στη Navicon, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την προστασία των εμπορευμάτων των πελατών μας, και η ασφάλιση φορτίου μας είναι ένας μόνο από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες logistics υψηλής ποιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλιση φορτίου μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε το πολύτιμο φορτίο σας κατά τη μεταφορά.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Υπηρεσία In house

Στη Navicon, είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και στην παροχή των πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η καινοτόμος υπηρεσία "in house forwarding" μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις λύσεις στις μοναδικές ανάγκες και τις εσωτερικές διαδικασίες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για τους εκλεκτούς πελάτες μας, υπερβαίνουμε τα όρια, προτείνοντας εμπορικό λογισμικό και ακόμη και εσωτερικές αναδιοργανώσεις των τμημάτων εισαγωγών/εξαγωγών για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε όχι μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες, αλλά και προληπτικές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να είναι πρωτοπόροι στους κλάδους τους.

Δεσμευόμαστε να παραμένουμε στην αιχμή του δόρατος του κλάδου και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας στον τομέα των logistics.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Online Forwarding

Οι συνεργάτες μας έχουν τώρα έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να ελέγχουν την κατάσταση των αποστολών τους χάρη στο "My Navicon", μια νέα εφαρμογή που μόλις κυκλοφόρησε από τη Navicon. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι πελάτες μπορούν εύκολα να λαμβάνουν γρήγορες προσφορές, να κάνουν online κρατήσεις, να παρακολουθούν και να εντοπίζουν τα φορτία τους σε πραγματικό χρόνο, να διαχειρίζονται τα έγγραφα αποστολής τους και να πραγματοποιούν πληρωμές online.

Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή πλατφόρμα, η οποία τροφοδοτείται από την τεχνολογία αιχμής και την τεχνογνωσία της Navicon στον κλάδο της εφοδιαστικής, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν πλήρως το δίκτυο εφοδιασμού τους. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση των αποστολών τους, δίνοντάς τους τη βεβαιότητα ότι τα φορτία τους διεκπεραιώνονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Στη Navicon, κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές επιθυμίες και απαιτήσεις. Για το σκοπό αυτό, αναπτύχθηκε το "My Navicon".

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Λάβετε προσφορά σήμερα

Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά για την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.