Θαλάσσιες μεταφορές

Οι μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια ολικής πληρότητας (FCL) για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών αγαθών αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και αξιοποιούμε αυτή την εξειδίκευσή μας για να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει στις θαλάσσιες μεταφορές.

Οι σύμβουλοι μεταφοράς εμπορευμάτων θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο αποδοτική λύση για αποστολές εμπορευματοκιβωτίων ολικής πληρότητας (FCL) ή ενοποιημένες αποστολές εμπορευματοκιβωτίων μερικής πληρότητας (LCL).

Οι μεγάλοι όγκοι των φορτίων που διαχειριζόμαστε, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες μας με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρίες και διεθνή δίκτυα διαμεταφορέων μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Η Navicon SA είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες προώθησης εμπορευμάτων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στη διαχείριση «τριγωνικών» συναλλαγών σε όλον τον κόσμο. Η πείρα μας στην τεκμηρίωση και τη διαχείριση εγγράφων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες διακίνησης εμπορευμάτων του εξωτερικού, οι οποίες μας εμπιστεύονται τη μέριμνα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας σε όλον τον κόσμο.

Τέλος εκτός από διαμετααφορείς είμαστε εγκεκριμένοι NVOCC. Έτσι μπορούμε να εκδώσουμε τις δικές μας φορτωτικές και να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερους και εξασφαλισμένους χώρους στα πλοία καθώς και να συνάπτουμε μακροχρόνια συμβόλαια που μας εξασφαλίζουν οικονομικότερους ναύλους.

 

Οδικές μεταφορές

Η μεταφορά εμπορευμάτων μέσω του οδικού δικτύου παραμένει η βασική μέθοδος μεταφοράς, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλον τον κόσμο. Μέσω του εκτενούς δικτύου μας, προσφέρουμε χερσαίες μεταφορές (μεταφορές από την αποθήκη σας στο λιμάνι και αντίστροφα) ή διεθνείς οδικές μεταφορές (ολικής ή μερικής πληρότητας) από και προς όλες τις ευρωπαϊκές περιφέρειες.

Η Navicon έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως μεσάζοντας για οδικές μεταφορές κάθε τύπου, όπως εμπορευματοκιβώτια, τρέιλερ, συσκευασμένα αγαθά και ξηρά φορτία χύδην, καθώς και να καλύψει τις ανάγκες σας για μεταφορά εμπορευμάτων με τον ιδιόκτητο της στόλο.

Βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε ασφαλείς και γρήγορες λύσεις μεταφοράς με έναν πλήρη και αξιόπιστο στόλο σύγχρονων ιδιόκτητων φορτηγών. Προσφέρουμε παράδοση αυθημερόν σε απεριόριστες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων και διαχείριση βαρέων φορτίων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αεροπορικές μεταφορές

Στη Navicon δεν υπάρχει όριο στο πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε! Μπορούμε να οργανώσουμε απευθείας πτήσεις και να ναυλώσουμε ολόκληρα αεροσκάφη από προσεκτικά επιλεγμένους μεγάλους αερομεταφορείς, ενώ συνεργαζόμαστε με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου για να σας προσφέρουμε συνεπείς και ασφαλείς μεταφορές.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση μιας μεγάλης γκάμας αποστολών, από μικρά δέματα μέχρι μεγάλα φορτία .Επίσης αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό, την αποθήκευση και την παράδοση του φορτίου σας. Λειτουργούμε με αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε όλους τους κύριους άξονες αερομεταφορών, για να μπορείτε να προγραμματίζετε την αποστολή σας ακόμη πιο αποδοτικά.

Για να διασφαλίσουμε την άμεση και οικονομική δρομολόγηση του φορτίου σας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανταγωνιστικότητα και στην έγκαιρη παράδοση του προϊόντος σας, προσφέρουμε απλές ή συνδυαστικές (δια θαλάσσης , αέρος , χερσαίες) λύσεις μεταφορών.

 

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Οι σιδηροδρομικές μεταφορές προσφέρουν ασφαλείς, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, έτσι ώστε, να μην «εκτροχιάζεται» το πρόγραμμά και το κόστος σας.

Το κόστος των καυσίμων που ανεβαίνει διαρκώς, σε συνδυασμό με τις χρεώσεις των διοδίων την αυξημένη κυκλοφορία, τις ανεπαρκείς υποδομές και την προσπάθεια για περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι παράγοντες που επηρεάζουν καταλυτικά την παγκόσμια οικονομία και τους τρόπους μεταφοράς.

Έχουμε ιδιαίτερες βλέψεις για ένα νέο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, την κατασκευή μιας νέας μονής γραμμής κανονικού εύρους. Η γραμμή ξεκινά από τα δυτικά όρια του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και διευκολύνει τη μεταφορά εισαγόμενων αγαθών, τα οποία καταφτάνουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω του λιμανιού και δρομολογούνται προς τους τελικούς τους προορισμούς διασχίζοντας τη χώρα μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

Ετερογενές φορτίο / Φορτίο μεγάλων διαστάσεων

Με τον όρο «ετερογενές φορτίο» προσδιορίζουμε τη μεταφορά αγαθών μεγάλου μεγέθους (εκτός προδιαγραφών) το οποίο δεν είναι κατάλληλο για φόρτωση σε εμπορευματοκιβώτια. Είναι μια διαδεδομένη μέθοδος για την επιτυχημένη μεταφορά φορτίου ή αγαθών που δεν μπορούν να χωρέσουν σε εμπορευματοκιβώτια. Η Navicon έχει μακρόχρονη πείρα σε αυτή την εξειδικευμένη αγορά και μπορεί να εγγυηθεί άψογη εκτέλεση μεταφορών.

Διαθέτουμε άριστη γνώση των κανονισμών στις χώρες προέλευσης και προορισμού και αυτό μας επιτρέπει να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε άψογα κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Η Navicon αναλαμβάνει τη μεταφορά φορτίων μεγάλου μεγέθους και βάρους, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά ή σύνθετα συστατικά μέρη που πρέπει να αποσυναρμολογηθούν, να αποσταλούν και να συναρμολογηθούν ξανά. Αυτές οι εξειδικευμένες αποστολές απαιτούν ιδιαίτερο προγραμματισμό σε κάθε στάδιο της μεταφοράς, από την προέλευση στον προορισμό τους. Η Navicon διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη κατάρτιση για τη μεταφορά ειδικών φορτίων, όπως γεννητριών, στροβίλων, αντιδραστήρων, βραστήρων, πύργων, χυτηρίων, θερμαντήρων, πιεστηρίων, αμαξοστοιχιών, πλοίων, γερανών κ.λ.π.

 

Φορτώσεις Ασκών – Δεξαμενών ISO

Μειώστε το κόστος της μεταφοράς υγρών φορτίων με ειδικά προσαρμοσμένες υπηρεσίες για μεταφορά δεξαμενών ISO και πλήρωση ασκών από τη Navicon S.A.

Το εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας:

  • Επιλέγει την κατάλληλη, εγκεκριμένη δεξαμενή/ασκό για το αγαθό σας
  • Ελέγχει ότι το εμπορευματοκιβώτιο πληροί τις προϋποθέσεις και βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση (COA).

Ακολουθούμε τις πρότυπες διαδικασίες λειτουργίας (SOPs) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού, των εμπορευμάτων, του εξοπλισμού και του μεταφορικού μέσου.

Η εγκατάσταση των ασκών στα εμπορευματοκιβώτια πραγματοποιείται από το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας στις δικές μας εγκαταστάσεις.

 

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού / Τ1

Στη Navicon πιστεύουμε στη δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένων λύσεων για όλες τις εκτελωνιστικές διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των τυπικών διαδικασιών εκτελωνισμού για αγαθά με προέλευση εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι σύμβουλοι εκτελωνισμού μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας, αλλά και σε σημαντικά κέντρα των Βαλκανίων.

Προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες λύσεις για τις τυπικές διαδικασίες εκτελωνισμού εισαγωγών και εξαγωγών (ενδοκοινοτικές, IMO, οινοπνευματώδη, κ.λπ.) και παρέχουμε υπηρεσίες πιστωτικού και ποιοτικού ελέγχου, επιθεώρησης φορτίου, αδειοδότησης, συμβουλευτικές υπηρεσίες κ.λπ.

 

Αποθήκευση και διανομή

Στην αποθήκη μας, συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων , παλετών ή ογκώδους φορτίου για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αποθηκεύουμε το προϊόν, οργανώνουμε την απευθείας παραλαβή των παραγγελιών ανά κωδικό αγαθού και στη συνέχεια προγραμματίζουμε την αποδέσμευση και την παράδοση του φορτίου. Οι αποθήκες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται κοντά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, προσφέρουμε 24ωρη φύλαξη και ασφάλεια.

Το πιο σημαντικό για εμάς στη Navicon είναι οι ικανοποιημένοι συνεργάτες. Για αυτόν τον λόγο, σε αντίθεση με τις περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες, προσφέρουμε ευέλικτες δομές και προσαρμοσμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Η ειδικευμένη ομάδα μας εγγυάται τη γρήγορη μεταφορά των αγαθών σας και την έγκαιρη και ακριβή πληροφόρηση των παραληπτών.

 

Υπηρεσίες διασυνοριακού εμπορίου

Οι συνεργάτες μας πρέπει συχνά να μεταφέρουν αγαθά μεταξύ δύο χωρών εκτός της χώρας όπου δραστηριοποιούνται και οι συγκεκριμένες μεταφορές απαιτούν ειδικά έγγραφα εισαγωγής/εξαγωγής.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη συνεννόηση με τις τελωνειακές αρχές την οργάνωση της γραφειοκρατίας και στις δύο χώρες και να οργανώσουμε την παραλαβή των αγαθών από την χώρα εξαγωγής και να τα παραδώσουμε στη χώρα εισαγωγής. Τα αγαθά υπόκεινται συχνά σε ποσοστώσεις εισαγωγής, δασμούς και εμπορικές συμφωνίες , η Navicon SA μπορεί να συνδράμει στη συμμόρφωση σας με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

 

Ασφάλιση φορτίου

Έχουμε αναθέσει την ασφάλισή των μεταφορών μας σε έναν μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο διεθνούς αναγνώρισης και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα αγαθά. Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες ερευνών και αποτίμησης παρέχει πλήρη κάλυψη στους συνεργάτες μας όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, μπορούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστική και αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη (Ρήτρα A) που σας προστατεύει πλήρως σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας δεν είναι μόνο ασφαλείς, αλλά εξοικονομούν επίσης πολύτιμο χρόνο, καθώς τα αγαθά τους ασφαλίζονται αυτομάτως μόλις φορτωθούν.

 

Υπηρεσία In house

Η Navicon πιστεύει στην καινοτομία και η πρωτοποριακή μας λύση «In House Forwarding» μάς επιτρέπει να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών για ολόκληρη την εφοδιαστική σας αλυσίδα.

Για τους διακεκριμένους συνεργάτες μας, προτείνουμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις εσωτερικές τους διεργασίες και στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Σε αυτό το επίπεδο συνεργασίας, προτείνουμε επίσης εμπορικό λογισμικό και εσωτερική αναδιοργάνωση των τμημάτων εισαγωγών και εξαγωγών των συνεργατών μας, για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Online Forwarding

Το My Navicon είναι μια νέα πλατφόρμα που λειτουργεί με την υποστήριξη της Navicon, η οποία προσφέρει γρήγορη επισκόπηση των διαδικασιών της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.

Παρακολουθήστε την πρόοδο της μεταφοράς σας, ενώ οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν τη διαχείριση του φορτίου σας.

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε άμεσα προσφορά, να κάνετε νέα κράτηση , να παρακολουθήσετε και να εντοπίσετε το φορτίο σας σε πραγματικό χρόνο, να διαχειριστείτε τα φορτωτικά σας έγγραφα, ακόμα και να κάνετε τις πληρωμές σας ηλεκτρονικά.

 

Θαλάσσιες μεταφορές

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια ολικής πληρότητας (FCL) για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών αγαθών αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και αξιοποιούμε αυτή την εξειδίκευσή μας για να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση που μπορεί να προκύψει στις θαλάσσιες μεταφορές.

Οι σύμβουλοι μεταφοράς εμπορευμάτων θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο αποδοτική λύση για αποστολές εμπορευματοκιβωτίων ολικής πληρότητας (FCL) ή ενοποιημένες αποστολές εμπορευματοκιβωτίων μερικής πληρότητας (LCL).

Οι μεγάλοι όγκοι των φορτίων που διαχειριζόμαστε, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες μας με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρίες και διεθνή δίκτυα διαμεταφορέων μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Η Navicon SA είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες προώθησης εμπορευμάτων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στη διαχείριση «τριγωνικών» συναλλαγών σε όλον τον κόσμο. Η πείρα μας στην τεκμηρίωση και τη διαχείριση εγγράφων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες διακίνησης εμπορευμάτων του εξωτερικού, οι οποίες μας εμπιστεύονται τη μέριμνα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας σε όλον τον κόσμο.

Τέλος εκτός από διαμετααφορείς είμαστε εγκεκριμένοι NVOCC. Έτσι μπορούμε να εκδώσουμε τις δικές μας φορτωτικές και να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερους και εξασφαλισμένους χώρους στα πλοία καθώς και να συνάπτουμε μακροχρόνια συμβόλαια που μας εξασφαλίζουν οικονομικότερους ναύλους.

 

Οδικές μεταφορές

Οδικές μεταφορές

Η μεταφορά εμπορευμάτων μέσω του οδικού δικτύου παραμένει η βασική μέθοδος μεταφοράς, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλον τον κόσμο. Μέσω του εκτενούς δικτύου μας, προσφέρουμε χερσαίες μεταφορές (μεταφορές από την αποθήκη σας στο λιμάνι και αντίστροφα) ή διεθνείς οδικές μεταφορές (ολικής ή μερικής πληρότητας) από και προς όλες τις ευρωπαϊκές περιφέρειες.

Η Navicon έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως μεσάζοντας για οδικές μεταφορές κάθε τύπου, όπως εμπορευματοκιβώτια, τρέιλερ, συσκευασμένα αγαθά και ξηρά φορτία χύδην, καθώς και να καλύψει τις ανάγκες σας για μεταφορά εμπορευμάτων με τον ιδιόκτητο της στόλο.

Βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε ασφαλείς και γρήγορες λύσεις μεταφοράς με έναν πλήρη και αξιόπιστο στόλο σύγχρονων ιδιόκτητων φορτηγών. Προσφέρουμε παράδοση αυθημερόν σε απεριόριστες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων και διαχείριση βαρέων φορτίων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αεροπορικές μεταφορές

Αεροπορικές μεταφορές

Στη Navicon δεν υπάρχει όριο στο πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε! Μπορούμε να οργανώσουμε απευθείας πτήσεις και να ναυλώσουμε ολόκληρα αεροσκάφη από προσεκτικά επιλεγμένους μεγάλους αερομεταφορείς, ενώ συνεργαζόμαστε με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου για να σας προσφέρουμε συνεπείς και ασφαλείς μεταφορές.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση μιας μεγάλης γκάμας αποστολών, από μικρά δέματα μέχρι μεγάλα φορτία .Επίσης αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό, την αποθήκευση και την παράδοση του φορτίου σας. Λειτουργούμε με αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε όλους τους κύριους άξονες αερομεταφορών, για να μπορείτε να προγραμματίζετε την αποστολή σας ακόμη πιο αποδοτικά.

Για να διασφαλίσουμε την άμεση και οικονομική δρομολόγηση του φορτίου σας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανταγωνιστικότητα και στην έγκαιρη παράδοση του προϊόντος σας, προσφέρουμε απλές ή συνδυαστικές (δια θαλάσσης , αέρος , χερσαίες) λύσεις μεταφορών.

 

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Οι σιδηροδρομικές μεταφορές προσφέρουν ασφαλείς, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, έτσι ώστε, να μην «εκτροχιάζεται» το πρόγραμμά και το κόστος σας.

Το κόστος των καυσίμων που ανεβαίνει διαρκώς, σε συνδυασμό με τις χρεώσεις των διοδίων την αυξημένη κυκλοφορία, τις ανεπαρκείς υποδομές και την προσπάθεια για περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι παράγοντες που επηρεάζουν καταλυτικά την παγκόσμια οικονομία και τους τρόπους μεταφοράς.

Έχουμε ιδιαίτερες βλέψεις για ένα νέο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, την κατασκευή μιας νέας μονής γραμμής κανονικού εύρους. Η γραμμή ξεκινά από τα δυτικά όρια του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και διευκολύνει τη μεταφορά εισαγόμενων αγαθών, τα οποία καταφτάνουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω του λιμανιού και δρομολογούνται προς τους τελικούς τους προορισμούς διασχίζοντας τη χώρα μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

Ετερογενές φορτίο / Φορτίο μεγάλων διαστάσεων

Ετερογενές φορτίο / Φορτίο μεγάλων διαστάσεων

Με τον όρο «ετερογενές φορτίο» προσδιορίζουμε τη μεταφορά αγαθών μεγάλου μεγέθους (εκτός προδιαγραφών) το οποίο δεν είναι κατάλληλο για φόρτωση σε εμπορευματοκιβώτια. Είναι μια διαδεδομένη μέθοδος για την επιτυχημένη μεταφορά φορτίου ή αγαθών που δεν μπορούν να χωρέσουν σε εμπορευματοκιβώτια. Η Navicon έχει μακρόχρονη πείρα σε αυτή την εξειδικευμένη αγορά και μπορεί να εγγυηθεί άψογη εκτέλεση μεταφορών.

Διαθέτουμε άριστη γνώση των κανονισμών στις χώρες προέλευσης και προορισμού και αυτό μας επιτρέπει να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε άψογα κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Η Navicon αναλαμβάνει τη μεταφορά φορτίων μεγάλου μεγέθους και βάρους, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά ή σύνθετα συστατικά μέρη που πρέπει να αποσυναρμολογηθούν, να αποσταλούν και να συναρμολογηθούν ξανά. Αυτές οι εξειδικευμένες αποστολές απαιτούν ιδιαίτερο προγραμματισμό σε κάθε στάδιο της μεταφοράς, από την προέλευση στον προορισμό τους. Η Navicon διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη κατάρτιση για τη μεταφορά ειδικών φορτίων, όπως γεννητριών, στροβίλων, αντιδραστήρων, βραστήρων, πύργων, χυτηρίων, θερμαντήρων, πιεστηρίων, αμαξοστοιχιών, πλοίων, γερανών κ.λ.π.

 

Φορτώσεις Ασκών - Δεξαμενών ISO

Φορτώσεις Ασκών – Δεξαμενών ISO

Μειώστε το κόστος της μεταφοράς υγρών φορτίων με ειδικά προσαρμοσμένες υπηρεσίες για μεταφορά δεξαμενών ISO και πλήρωση ασκών από τη Navicon S.A.

Το εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας:

  • Επιλέγει την κατάλληλη, εγκεκριμένη δεξαμενή/ασκό για το αγαθό σας
  • Ελέγχει ότι το εμπορευματοκιβώτιο πληροί τις προϋποθέσεις και βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση (COA).

Ακολουθούμε τις πρότυπες διαδικασίες λειτουργίας (SOPs) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού, των εμπορευμάτων, του εξοπλισμού και του μεταφορικού μέσου.

Η εγκατάσταση των ασκών στα εμπορευματοκιβώτια πραγματοποιείται από το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας στις δικές μας εγκαταστάσεις.

 

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού / Τ1

Διαμεσολάβηση εκτελωνισμού / Τ1

Στη Navicon πιστεύουμε στη δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένων λύσεων για όλες τις εκτελωνιστικές διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των τυπικών διαδικασιών εκτελωνισμού για αγαθά με προέλευση εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι σύμβουλοι εκτελωνισμού μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας, αλλά και σε σημαντικά κέντρα των Βαλκανίων.

Προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες λύσεις για τις τυπικές διαδικασίες εκτελωνισμού εισαγωγών και εξαγωγών (ενδοκοινοτικές, IMO, οινοπνευματώδη, κ.λπ.) και παρέχουμε υπηρεσίες πιστωτικού και ποιοτικού ελέγχου, επιθεώρησης φορτίου, αδειοδότησης, συμβουλευτικές υπηρεσίες κ.λπ.

 

Αποθήκευση και διανομή

Αποθήκευση και διανομή

Στην αποθήκη μας, συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων , παλετών ή ογκώδους φορτίου για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αποθηκεύουμε το προϊόν, οργανώνουμε την απευθείας παραλαβή των παραγγελιών ανά κωδικό αγαθού και στη συνέχεια προγραμματίζουμε την αποδέσμευση και την παράδοση του φορτίου. Οι αποθήκες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται κοντά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, προσφέρουμε 24ωρη φύλαξη και ασφάλεια.

Το πιο σημαντικό για εμάς στη Navicon είναι οι ικανοποιημένοι συνεργάτες. Για αυτόν τον λόγο, σε αντίθεση με τις περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες, προσφέρουμε ευέλικτες δομές και προσαρμοσμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Η ειδικευμένη ομάδα μας εγγυάται τη γρήγορη μεταφορά των αγαθών σας και την έγκαιρη και ακριβή πληροφόρηση των παραληπτών.

 

Υπηρεσίες διασυνοριακού εμπορίου

Υπηρεσίες διασυνοριακού εμπορίου

Οι συνεργάτες μας πρέπει συχνά να μεταφέρουν αγαθά μεταξύ δύο χωρών εκτός της χώρας όπου δραστηριοποιούνται και οι συγκεκριμένες μεταφορές απαιτούν ειδικά έγγραφα εισαγωγής/εξαγωγής.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη συνεννόηση με τις τελωνειακές αρχές την οργάνωση της γραφειοκρατίας και στις δύο χώρες και να οργανώσουμε την παραλαβή των αγαθών από την χώρα εξαγωγής και να τα παραδώσουμε στη χώρα εισαγωγής. Τα αγαθά υπόκεινται συχνά σε ποσοστώσεις εισαγωγής, δασμούς και εμπορικές συμφωνίες , η Navicon SA μπορεί να συνδράμει στη συμμόρφωση σας με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

 

Ασφάλιση φορτίου

Ασφάλιση φορτίου

Έχουμε αναθέσει την ασφάλισή των μεταφορών μας σε έναν μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο διεθνούς αναγνώρισης και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα αγαθά. Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες ερευνών και αποτίμησης παρέχει πλήρη κάλυψη στους συνεργάτες μας όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, μπορούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστική και αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη (Ρήτρα A) που σας προστατεύει πλήρως σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας δεν είναι μόνο ασφαλείς, αλλά εξοικονομούν επίσης πολύτιμο χρόνο, καθώς τα αγαθά τους ασφαλίζονται αυτομάτως μόλις φορτωθούν.

 

Υπηρεσία In house

Υπηρεσία In house

Η Navicon πιστεύει στην καινοτομία και η πρωτοποριακή μας λύση «In House Forwarding» μάς επιτρέπει να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών για ολόκληρη την εφοδιαστική σας αλυσίδα.

Για τους διακεκριμένους συνεργάτες μας, προτείνουμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις εσωτερικές τους διεργασίες και στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Σε αυτό το επίπεδο συνεργασίας, προτείνουμε επίσης εμπορικό λογισμικό και εσωτερική αναδιοργάνωση των τμημάτων εισαγωγών και εξαγωγών των συνεργατών μας, για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Online Forwarding

Online Forwarding

Το My Navicon είναι μια νέα πλατφόρμα που λειτουργεί με την υποστήριξη της Navicon, η οποία προσφέρει γρήγορη επισκόπηση των διαδικασιών της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.

Παρακολουθήστε την πρόοδο της μεταφοράς σας, ενώ οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν τη διαχείριση του φορτίου σας.

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε άμεσα προσφορά, να κάνετε νέα κράτηση , να παρακολουθήσετε και να εντοπίσετε το φορτίο σας σε πραγματικό χρόνο, να διαχειριστείτε τα φορτωτικά σας έγγραφα, ακόμα και να κάνετε τις πληρωμές σας ηλεκτρονικά.

 

Λάβετε προσφορά σήμερα

Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά για την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.