Θαλάσσιες Μεταφορές

Οι σύμβουλοι μεταφορών της Navicon θα σας βοηθήσουν στην ανεύρεση των πιο αποτελεσματικών μέσων θαλάσσιας μεταφοράς, τμηματικού (Less Container Load – LCL “Groupage” φορτίο) ή  ολόκληρου φορτίου (Full Container Load – FCL). Ο μεγάλος όγκος διακυνούμενου φορτίου και οι στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους φορείς θαλάσσιων μεταφορών, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπιστες υπηρεσίες σε όλους τους συνεργάτες μας.

Επιπλέον, η Νavicon αποτελεί έναν από τους ελάχιστους διαμεταφορείς στην Ελλάδα που ειδικεύονται σε τριγωνικές φορτώσεις σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία μας στην τεκμηρίωση εγγράφων, το ισχυρό μας τοπικό και παγκόσμιο δίκτυο αλλά και οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, έχουν προσελκύσει μεγάλους ξένους εμπορικούς οίκους που  εμπιστεύονται την Navicon για όλες τις  μεταφορές τους εκτός Ελλάδος.

FCL

Τα πλήρη φορτεία (Full Container Load – FCL) αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας μας. Η ομάδα μας χειρίζεται χιλιάδες εμπορευματοκιβώτια ετησίως. Η τεχνογνωσία μας, που προέρχεται από την διαχείριση πολλών και διαφορετικών προϊόντων που διεκπεραιώνουμε και τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας, θα καλύψει κάθε απαίτηση σας για θαλάσσια μεταφορά.

 Επίσης, ο μεγάλος όγκος φορτίων που διακινούμε σε συνδιασμό με σημαντικές  συνεργασίες, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας  όσον αφορά ,το χρόνο ταξιδίου, την προστασία διαθέσιμου χώρου στο πλοίο, την μείωση του αριθμού των μεταφορτώσεων και το εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος για όλους τους συνεργάτες μας.

LCL

Για τα τμηματικά φορτία (Less Container Load – LCL) προσφέρουμε εβδομαδιαίες άφιξεις / αναχωρήσεις από και προς όλα τα μεγάλα λιμάνια του κόσμου. Με πολύχρονη εμπειρία και συνεργασία με κορυφαίους πράκτορες ανά τον κόσμο παρέχουμε αξιοπιστία, απόδοση και χαμηλό κόστος.

Επιπλέον, οι διεργασίες συσκευασίας που ακολουθούμε στις ιδιοκτητες αποθήκες μας, προστατεύουν  το φορτίο σας και μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες, που ελαχιστοποιούν  το χρόνο χειρισμού και μεγιστοποιουν τις επιλογές σας.

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας στη διαχείριση LCL φορτίων, εξασφαλίζει την αξιόπιστη και γρήγορη αποστολή των προϊόντων σας σε όλο τον κόσμο, μέσω θάλασσης,  αέρα  ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.Positive SSL